Låt oss ta hand om ditt nästa trädgårdsprojekt!

 

Trädgårdsarbete är kul, men ibland behövs det en hjälpande hand. Vi har erfarenhet, material och de verktyg som krävs för att du ska kunna förverkliga din trädgårdsdröm. Några av de trädgårdstjänster vi utför är anläggningar av uteplatser, trädäck, plattläggning och bygga staket. Vi utför trädgårdsarbeten åt kommuner, företag såväl som till privatpersoner.

 


 

Har du stubbar i trädgården?

 

Ödsla inte en massa kraft på att själv försöka ta bort dem. Ring oss istället så fräser vi bort stubben/stubbarna snabbt och smidigt till ett förmånligt pris.

Vårt arbetsområde är framförallt södra Skåne (Malmö, Lund, Skanör-Falsterbo, Höllviken, Trelleborg, Staffanstorp, Ystad och hela Österlenområdet). Bland våra kunder finns kommuner, kyrkor, företag och framförallt privatpersoner.

Att gräva bort eller hugga bort en stubbe kan vara ett stort och arbetsamt projekt, då är stubbfräsning det absolut enklaste alternativet.

Stubbfräsen vi använder är 89 cm bred och går in genom de flesta grindar, är grindhålet mindre lyfter vi in fräsen. Väl inne i trädgården är fräsen skonsam mot gräsmattan. Vi fräser bort stubben och allt vi lämnar efter oss är en hög med spån och en grop där stubben tidigare var.

Vi har även en större stubbfräs som kräver lite större plats, men passar utmärkt t.ex. vid fräsning av alléer. Förutom stubbfräsning kan vi även hjälpa till att ta bort häckar och buskar.

Vid fällning av större träd samarbetar vi med mycket skickliga trädfällare som har många års erfarenhet.