Slider

Experter på markiser, rullgardiner och solskydd. 

Solen är fantastisk, men visst kan det finnas tillfällen då du vill skugga eller stänga solen ute? Vi på Pool & Utemiljö har stor erfarenhet av att sälja och montera olika typer av markiser och andra smarta solskydd inomhus, som exempelvis plisségardiner, persienner, rullgardiner, lamellgardiner m.m.

Svensktillverkade markiser från Hestra Markis. 

Hos oss hittar du svensktillverkade markiser från Hestra Markis. Alla våra produkter är svensktillverkade och håller högsta kvalitet, och hela vårt sortiment går att måttbeställa. Hos oss får du alltid solskydd på ditt sätt! Vi säljer och monterar solskydd som gör att du kan njuta av alla väder. I vårt sortiment hittar du både solskydd för utomhus- och inomhusbruk samt lösningar för att skapa uterum. Vi värderar en nära kontakt med våra kunder och vänder oss både till privatpersoner och företag. Vår målsättning är att vara det självklara och pålitliga lokala valet som solskyddsleverantör till er. Självklart hjälper vi er med rådgivning, måttagning och installation. Vi är stolta återförsäljare av en av branschens mest väletablerade leverantör inom markisbranschen; Hestra Markis.

Markiser i Ystad och på Österlen.

Vi på Pool & Utemiljö håller till i Ystad & Österlen. Kontakta gärna oss så kommer vi hem och mäter, för att se vilken markis eller rullgardin som kan passa bäst för just era behov och önskemål. 

Screenmarkiser

Stabila och smidiga screenmarkiser som passar särskilt bra för villor och radhus.

Se mer på www.hestramarkis.se

Duette

En kombination av extraordinär fönsterdekoration med många funktioner.

Se mer på www.hestramarkis.se

Lamellgardin

En modern vertikalgardin som speglar det senaste inom färg, material och mode.

Se mer på www.hestramarkis.se

Träpersienn

Träpersiennen skapar en exklusiv och samtidigt naturlig känsla.

Se mer på www.hestramarkis.se